weekend

fredag igen, och gud va skönt det är!

naturkunskapsprovet imorse gick väl sådär, G lär man ju klara iallafall men mycket mer skulle jag inte våga hoppas på tyvärr. får väl se hure blir

chill engelska hade vi också idag, satt vid datorn hela timmen och kollade runt lite. det är så det ska va :) sen hade vi även inställd spanska (wiho:D) vilket betydde att vi fick 2 timmars lunch så vi drog till parken och kollade in studenternas cykelrace. för jävla fula va dom :) och fulla med för den delen! haha

sen vare bara att tigga skjuts tillbaka till skolan, byta om och sticka ut i skogen. (haha) jo det var ju orientering idag igen, och det gick faktiskt väldigt mycket bättre den här gången. även om dannis hade sina finskor på sig vilka gav förjävliga skavsår och att det var så varmt att vi höll på att dö av törst så klarade vi det faktiskt galant :) (nice ord förresten, galant) hih

nu sitter jag bara home och chillar. ska väl grilla snart, för nice. så underbart skönt ute alltså, och ÄNNU varmare ska det tydligen bli. kommer dö i stockholm imorn, men det äre värt! absolut.

så vi hörss senare, vet inte riktigt vad jag hittar på ikväll. men ja hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje PUSS


äntligen sommar?!

hejhejhejhejhej!1

SOOOOOOOOOOOL <3 jag älskar vädret, så sjukt skönt att man inte vill va inne. men såklart tvingas vi sitta inne hela dagarna och ha tråkiga, ovärda lektioner.. vi gör ju inget på lektionerna, lärarna försöker ju bara dra ut på tiden så att vi inte ska få inställda lektioner hela tiden. drygt som fan!

men den här veckan har ändå vart jävligt soft:
måndag: inställd spanska på morgonen = sovmorgon till 9.20, sluta halvtimme tidigare = 15.00
tisdag: inställd geografi på morgonen = sovmorgon till 11.25, inställd matte = sluta 13.50
onsdag: sovmorgon till 9.15, halv geografi lektion, inställd Nk + samhäll = sluta 12.15
torsdag: inställd samhäll = sovmorgon till 9.50, halv dans lektion, simulering (typ rollspel)

hoppas fredagen blir lika soft! dock så har vi orientering sista timmen.. hade det i tisdags med på idrotten och det gick väl sådär asså, hahaha hittade 2 kontroller av 6. trodde vi iallafall, den andra kontrollen va tydligen fel :) såå, lär ju gå bättre imorn danny ;) oj oj..

åkte till västerås igår med eric in till sjukhuset. glas i ögat hade han, så vi fixade de. sen drog vi hem till han och softade ett tag, käkade jordgubbar bland annat och kollade grey's, sen hem hit och sov :)

snart helg igen alltså, för skönt! imorn kommer olle till stan också så lär väl träffa han och säga hej, var länge sen man såg idioten nu :) hihi.

sen på lördag blir det till stockholm och shoppa med dannis eric och anton, fett soft :D kommer väl dö i värmen men, det äre nog värt! kanske blir fest på kvällen också.

nu lär jag fortsätta plugga, naturkunskaps prov imorn som troligen kommer gå åt helvete eftersom att jag har ägnat veckan åt allt annat än pluggning.. aja, blir hela kvällen nu. iallafall tills 21, då äre ju dirty sexy money ;)

see ya

sverige-slovenien

tjena! sitter och kollar fotboll right now. sen ska jag nog fan sova, blev sent igårkväll. :)
eller måste nog läsa igenom naturkunskapen en gång också, så jag har nån aning om vad det handlar om..

chill dag i skolan idag, 2 inställda lektioner och sluta tidigare. kanon! imorn blire ännu bättre, börjar halv 12 och slutar 14, lagom va?

nej fotboll nu, hörs!

västerås, arlanda, fotboll, fotboll igen

idag har jag hunnit med mycket faktiskt. var med eric och fredrik till västerås en sväng, käkade på Max och fredrik köpte en Tv bland annat. sen åkte vi och kollade brursans match mot gideonsberg som slutade 2-2. :)

väl hemma från västerås bar det av mot Arlanda. och sen hem igen för att kolla på Sala F91 - Norrby :) vinst där för sala med 3-0, alla målen gjorda av Casey. duktig du eeeeeeeeeeeee!

nu ska jag fan ta och sova, sjukt trött efter dagen. känns som att den har varit hur lång som helst. har hunnit med mycket iallafall! slut på helgen, känns sådär. men sovmorgon imorn iallafall, tack för de.

godnatt då!


tävling

var med och tävla på http://therezz.blogg.se om den här söta toppen från H&M trend :)


ESC

tjenare!

lördag kväll nu då. ska kolla på Eurovision song contest sen, heja på charlotte lite:)

var som sagt till tärnsjö idag, va ju lite orolig över att köra dit men det var inga problem :D börjar bli riktigt bra nu alltså, hihi. sitter och kollar på film från när jag och brorsan var små, jätte kul och se! men läskigt att man har varit så liten och inte kommer ihåg nånting. haha aja

kommer inte hinna skriva nåt mer idag, så vi hörs imorn då! pusshej


lördag

godmorgon! (typ)

what's up? jag gick upp nyss. solen skiner men det ärrätt kallt, lite ovärt.. menmen hellre de än regn!

nu ska jag fixa mig, sen drar jag iväg till farmor och farfar. så vi hörs lite senare jao.

pusspuss




jätte gammal bild, faktiskt. men har inga nya så, varsågod


fredag

ny design nu :) fixade den på typ 5 minuter. så den får vara såhär så länge, får se om jag orkar göra nån ny snart igen. :)

har iallafall vart hos dannis hela kvällen och chillat, nu e jag bara hur trött som helst och ska sova! blir nog en tripp till tärnsjö imorn, ska köra hela vägen dit. (om jag vågar).. hihi är ju trots allt 4 mil och massa stora lastbilar på vägen.. men det ska man väl klara av

hörs imorn, puss

pizzaaaaaaaaaaa

tjenare

ska snart dra och käka pizza, för gott! sen blir soft me dannis. får se om ja uppdaterar när jag kommer hem later. seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

fel på bloggen?

hejsan!

kunde inte skriva nåt igår, gick inte att logga in. hände det bara mig?

men iallafall så nu äre helg igen! sjukt så fort veckorna går. snart lov, asså verkligen snart. kan inte fatta det:)

idag ska jag käka pizza med daniéla och sen chilla lite:) ska bli mysigt och jag är hur sugen som helst på pizza?! har inte ätit det på jätte länge faktiskt så känner att det är dags för en ikväll. sen blire väl antagligen massa godis också, om jag känner dannis rätt ;) hiih

skippade iallafall idrotten idag, träningvärk sen igår. (japp, var faktiskt och tränade). så jag pallade inte va med och drog hem istället. dom håller ju på och spelar amerikansk fotboll fortfarande, och det ser ut att bli regn. ej avundsjuk:)

peace out

tjena mick

Jag är inte klar med din design än. Inte ens kommit halvvägs. Jag fixar mer senare. Ska göra om headern också :) men det får vara så här så länge. Hare bra!

Mandy


Update: okey mandy :D  tack så mkt <3

grey's anatomy

hej igen vaaaaaaa

är på hugget idag känner jag. besöksantalet bara ökar, underbart! :)

sitter och kollar på grey's just nu. reklam såklart, så ska nog springa iväg och fixa te och mackor. hih´ men efter programmet ska jag iallafall sova. så det här blir sista inlägget för dagen. hörs imorn igen då!

ciao

design ändring

hello! mandy hjälper mig att fixa ny design på bloggen just nu. den ser så tråkig ut, så vi får se hur det blir :) kika in lite senare så får ni se!

image37

old pic på mig och mandy :)

naturkunskap

jag hatar naturkunskap, så jävla ovärt ämne



chill dag i skolan idag iallafall, alla hade sina presentationer av projekten och sen hade vi en kort nk lektion sen slutade vi 12.45. för skönt! och nu är projektet över och 3 slappa veckor väntar innan sommarlovet


förövrigt så var det trångt i min säng inatt, mysigt:) puss

rugby (haha)

hej igen!

lunch nu. har precis haft idrott. vi lira rugby, haha! fan va king jag va asså. helt seriöst :) synd bara att vi var utomhus och att ja hade glömt ta medicinen imorse, svårt som fan att andas nu menmen. går väl över snart!

börjar om 20 min, då har vi engelska. eller vi ska få förbereda presentationen till imorn, kan behövas. kan inte allt jag ska säga än, men det fixar vi ikväll mellan pauserna i gossip girl och desperate housewives :D YES, äntligen säsongsstart för GG igen =) perfect! 20.00 på 5an ikväll, som om inte alla redan visste de :)

slutar iallafall tidigt idag eftersom vi inte har matte längre, så skönt. hem och sova då!

nu ska jag chilla lite till, tja!


sovmorgon!

hejsan. har sovmorgon idag, super skönt :) meen lär åka till skolan vilken minut som helst, ingen lång sovmorgon alltså men bättre än ingenting!

har kort dag i skolan idag, sen blire solning efter skolan med danny

så vi hörs senare, hey! (K)

TJENA

läget? med mig äre bra. sitter i soffan och käkar lite chips :) as nice.

vad händer idag då? inte en aning. lär plugga lite iallafall, massa inlämningar i veckan som ja inte e klar med. sen äre ju muntliga redovisningen av projektet på onsdag så lär väl plugga in vad jag ska säga och sådär..

skulle gärna sola, men duschade nyss så känns ovärt. all färg man fick förra helgen lär ju försvinna snart om inte solen kommer fram igen :/ ovärt.

menmen, ska gå och blåsa håret nu. vi ses

5-1!

wey! paulinho x 3, davies och petter. bra avslutning innan uppehållet, underbart


(hammarby-mjällby, svenska cupen)


17e maj

tja

igår gjorde jag ingenting. chilla vid tvn, och kollade semifinalen i hockey. gick ju sådär.  :)

idag har jag vart ner på stan en sväng med mamma. köpte lite små grejer, en t-shirt och ett assnyggt nagellack! vi käkade lunch på johanssons också, är fortfarande helt sjukt mätt:D

får se vad som händer ikväll. ingen är väl taggad på fest näre är sånt här väder, inte jag iallafall. men skulle va trevligt att träffa lite folk, va länge sen det hände nåt roligt nu. aja, kanske dyker upp nåt!

byebye


för skönt med helg!

hejhej! äntligen helg igen :)
kan inte riktigt bestämma mig för om veckan har gått fort eller sakta.. men skönt att den är över iallafall.
matte nationella, geografi prov, engelska, spanska nationella x 2. japp det är lite av det vi har hunnit med den här veckan. plus inlämning av projektet! såååå skönt att det snart är över. bara redovisningen kvar nästa vecka, sen är det slut. är så sjukt trött på det nu, asså verkligen

har inte skrivit på länge, jag vet. riktigt dåligt.. men har vart väldigt upptagen den här veckan. faktiskt.

och det fortsätter att ramla in bra artister till PL, helt sjukt va kul det ska bli! =) 

iallafall, helgen är än så länge oplanerad. tror den blir väldigt lugn, skulle vara skönt att bara chilla hemma faktiskt. har varit trött den här veckan så en lugn helg skulle va nice.

jag ska duscha nu tänkte jag. kanske skriver igen lite senare! HEY

image36

snyggingar

betty&desperate hemmafruar

tisdag, med nationella i matte och tennis på idotten.
matten; gick väl okey, satsar inte så högt ändå. :)
tennis: haha, vad säger man.. frida lira med en hand eftersom hon var tvungen att skydda sina tänder med den andra. vilket gjorde att elin fick springa dubbelt så mkt stackarn. och dannis sköt väl åt helvete hela tiden, älskling då:) jag va ju king, såklart.

sen fick ja lite besök efter skolan, trevligt :) och nu sitter jag och ska kolla på ugly betty och desperate housewives. kanon kväll! lär plugga lite geografi sen också, mindre kul. menmen

seeya!

pluggar

usch, så var sommarvärmen borta igen. frös verkligen imorse när jag cyklade till skolan, inte kul när man hade börjat vänja sig vid att gå runt i shorts och linne. menmen, den kommer väl förhoppningsvis tillbaka snart igen :)

sitter och lyssnar på radio just nu, hammarby-gefle va. gefle fick straff i första halvlek och vi en man utvisad. men charlie davies gjorde nyss 1-1 , så jävla nice:D han är verkligen på g nu, på tiden asså. underbart!

slutade 1 timme och 30 minuter tidigare idag, inte helt fel! kommer göra det imorn också, skapligt skönt alltså. :) men det jämnar väl egentligen ut sig eftersom att dom har lagt nationella i matte på våran sovmorgon imorn.. men men, slutar hellre tidigare än börjare senare så det är helt okey för mig! är lite nervös för provet fan, håll tummarna för mig!

nu måste jag fortsätta plugga, eller aa hinner väl inte nu innan cashmere mafia. så får bli en timme efter det. har ju en hel del att plugga just nu.. geografi, engelska och matte då. vi hörs kompisar!

söndag igen

så vare söndag igen. jag gillar inte söndagar, går bara och tänker "åh nej, imorn äre skola igen" hela dagen. ganska tärt faktiskt

men den här söndagen har vart rätt soft. vaknade vid kvart över 11, då gick jag upp och åt frukost i solen. sen satt jag väl i solen ett tag och kollade på pappa när han arbetade i trädgården :) haha och han hade glömt smörja in sig med solskyddsfaktor så nu är han heeeelt röd på ryggen, stackarn

sen ringde iallafall Linn vid halv 5 och frågade om jag skulle med och kolla på damlags matchen, så jag hängde med henne dit och där träffade vi också amanda, jonna och malin så vi satt där och chillade ett tag. tyvärr förlorade sala matchen, men det var kul att träffa tjejerna lite :)

nu har jag precis käkat middag och kollat på one tree hill, top model nu sen ska jag bara softa i soffan hela kvällen. skönt som fan!

image35

back to school imorn, känns sådär när man vet att brorsan är ledig måndag,tisdag. orka
härli klass va?:D hah

ciao


(skulle ha lagt upp det här inlägget igår kväll, men datorn dog så det kommer nu, hah)

tja :)

jag är på jävligt bra humör idag, tror det beror på det underbara vädret:)

vaknade väl vid 12 och gick direkt ut i solen och chillade ett tag. sen gick jag in och fixade mig, duscha och så och sen vare ju derby match i stan. Sala FF:s juniorer mot Norrby SK. var fett med folk där och kollade så det var riktigt trevligt :) vi köpte glass och satt där i solen och bara njöt. matchen slutade i varje fall 3-0 till Sala, duktigt :) sen cyklade jag och dannis vidare ner mot stan och till parken. satt där och chillade ett tag sen splitta vi åt varsitt håll. hehe

nu sitter jag ute i trädgårdsmöblerna med laptopen, fortfarande varmt och skönt ute så man vill verkligen inte gå in alltså. pappa står och grillar fläskfiléer och det luktar för gott! :D börjar bli riktigt hungrig nu

igår kväll var vi iallafall nåra stycken hemma hos palle nästan hela kvällen. jätte mysigt hade vi :) vi grillade och så, fast det tog väl ett tag för oss att förstå hur grillen fungerade och sådär men tillslut (vid ungefär halv9) så var allt kött grillat och vid det laget va vi alla sjukt hungriga, speciellt krister (haha). så vi satt där ute på altan och pratade fram till 11, halv 12 då det var dags att röra sig mot stan. eller aa, hemmåt i allafall. så en riktigt trevlig kväll blev det iallafall tack för den :) (om man bortser från fridas volt på studsmattan som inte gick precis som hon hade tänkt sig hihi;)

Men lär äta nu, kommer nog en update senare! ciao


fredag; grillning på g

tjena tjena!

äntligen helg igen! för nice

håller på och gör iordning mig, lite stressad fan. ska iallafall iväg och grilla med lite folk vid 19, blir nog trevligt :)

lär rusa nu,  later!

soooooooool

helt underbart väder idag. har suttit ute i solen på alla raster och bara softat :) det bästa är ju att det ska bli ännu varmare och finare i helgen, jag tror jag dör:D då åker alla sommarkläder fram alltså. skulle behöva nya sommarskor fan, får åka och köpa nåra snygga i helgen eller nå :)

idag vare fan rätt chill i skolan. först en timmes projekt där tiden bara flög iväg, jag och lova satt och skrev sammanfattningen till vårat projekt så nu är det nästan klart. det enda som fattas nu är ett sammandrag på engelska, och grejen är ju att inlämningen är på tisdag och vi har inga lektioner imorn. så hur vi ska hinna göra sammandraget har jag ingen aning om, man vill ju inte precis plugga i helgen..
sen hade vi iallafall estetiskt val, dans alltså, elin och lollo hade egen lektion idag så det vart massage. sjukt skönt! och efter det vare spanska, sen projekt igen. så dagen har gått riktigt fort.

imorn har vi inga lektioner som sagt, ska på nån föreläsning i biografen. temat är Kina, så vi ska tydligen stå på torget 100 elever och göra Qui Gong också? skumt? sen fika :) jag klagar väl inte!

jag hade ju bestämt att jag skulle träna idag, men så kommer mamma hem och säger att hon har ont i huvet.. och jag känner inte för att åka själv så, det blir ännu en kväll i soffan. rätt nice det med ;P

förresten, så måste jag ju bara berätta hur sjukt glad jag var igår kväll när bajen vann mot djurgårn me 2-0!! helt sjukt alltså, äntligen är måltorkan slut och jag hoppas att charlie davies kommer igång riktigt nu. blir resa till söder på måndag och kolla, längtar redan :)


derby!

tjenna!

glömde bort att uppdatera igår, men hände väl inget speciellt alls. var sjukt trött så sov typ hela eftermiddagen och sen kollade jag såklart på ugly betty och desperate housewives :)

skolan idag då, nationella i matte på morgonen så vi missade våran sovmorgon.. känns sådär, men vi fick iallafall igen den timmen när vi slapp matte lektionen som vi skulle haft som sista lektion idag. så det var värt! annars hade jag fortfarande suttit i skolan, usch:) men iallafall så tycker jag att provet gick skapligt bra! nåra grejer hade man ju helt glömt bort men det mesta kunde jag faktiskt. sen är väl den svåra delen torsdag nästa vecka, blir nog värre då haha.

så, ikväll är det ju som alla vet derby mellan hammarby och djurgården! så det är väl vad jag ska göra den här kvällen. kolla på matchen alltså:)


måndag; tja!

=) hejsan

nu är jag tillbaks vid datorn igen, som det ska vara :) lång dag i skolan idag, men nu är den avklarad. gick förvånansvärt fort ändå så det var skönt. fick faktiskt sluta lite tidigare för Bosse också, så då drog jag och dannis ner på stan och käkade :) baughette på johanssons var ju självklart, och fan va gott det va! :D

om 3 minuter är det nu OC, så jag lär sluta nu! hörs igen lite senare, pusspuss

slut på helgen

hej igen :)

nu har jag ätit, kollat på matchen och pratat i telefonen hela kvällen. matchen blev iallafall 0-0, inte mkt att säga om den mer än att ifk spelade jävligt fult och att domarn troligen va blind? ett poäng till oss ialf, helt okey även fast vi skulle behövt en 3a.

nästa match e ju då mot djurgården, har lite funderingar på att åka dit. men vi får se hur det blir med det. :)

nu är iallafall den här helgen snart slut och jag skulle kunna gråta över det. usch, jag orkar inte tillbaks till skolan igen, känns för tungt nu asså.. bra väder skulle ju pigga upp det lite iallafall så jag hoppas på de i veckan!

nej nu ska jag fortsätta kolla på vänner. jag äääälskar vänner, kan alla avsnitten utan till men det är ändå lika roligt att kolla på dom varje gång! =) så vi hörs väl imorgon antar jag, PUSS

image34

hejhejhejhejhej!1

kom precis hem från lärkan. var och kollade på brorsans match klockan 11, snäll syster som jag är :) han ville att jag skulle komma och kolla och jag tänkte att varför inte, annars sover jag bara bort dagen. och det är ju så underbart väder nu igen, bara stekte på armarna när vi satt där i gräset. för nice! sen vann dom ju med 4-1 (även den här matchen var mot surahammar) och brushan gjorde faktiskt 2 mål. bra jobbat! hi hi

nu är jag hemma och softar igen. ska nog sätta mig i solen ett tag men det verkar som att det kommer mer och mer moln så får väl se om jag hinner ut nånting.

tänkte ju som sagt åka till stockholm idag och se bajen men det blev inte så, tyvärr. skulle vart ett trevligt slut på det här korta lovet. men matchen går ju iallafall på tv så det känns helt okey, ska nog åka på hammarby - gefle istället!

nej, nu ska jag ta nåt att äta och sen ut ett tag! ses, puss =)))9


lördag nurå

tjenna!

kom precis hem från silvervallen. var och kollade på a-laget när dom lira match med mor och far. blev 0-0 mot sura om nån undra!

och imorn kanske det blir till att åka till söderstadion och se hammarby-ifk göteborg, skulle va nice :) får se hur det blir.

annars idag har det väl vart lungt, var ner på stan och köpte lite smink och grejer. sen ska vi grilla och mysa här hemma. tror inte det händer nåt speciellt ikväll heller så får väl chilla bara. skönt ju

image33

petteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!


friday night; talang 08

tjena!

sitter och kollar på Talang, riktigt kul faktiskt. var nyss en rysk tjej som spelade piano, heeeelt sjukt grym hon var. det var nästan så att man fick tårar i ögonen, helt sjukt. och då är inte jag en sån som gillar piano så speciellt mkt va. :)

var ju iallafall till västerås idag, var väl inte sådär jätte roligt kanske men. bättre än att sitta hemma iallafall!

ska kolla klart på Talang nu sen blire Berg flyttar in, hon e så jävla skön asså:)

hey!

fredag; västerås

hejhej! läget?

gick upp för en halvtimme sen typ. sitter och äter frukost nu och kollar på lite bloggar :) skönt att bara ta det lungt på morgonen. men ska iallafall åka till västerås med min familj om en timme ungefär så måste väl börja göra mig iordning snart. vet inte riktigt vad vi ska göra där, men har ändå inget att göra så kan lika gärna hänga med :)

känns helskumt att vara ledig så många dagar, känns som söndag idag eller nåt. men fööör skönt att man har hela helgen framför sig! och helgen den blir nog rätt lugn, jag är iallafall inte sugen på att gå ut nånting just nu, får väl se om det hinner ändras.

men jag lär gå och fixa till mig lite nu

uppdaterar senare igen när jag kommer hem! ha en bra dag, ciao

valborg

image32
(victor med dannis sko i uppsala , klacken hade lossnat;), (tjena linda, linn i bakgrunden. hih:)

så var valborg över. dagen började väldigt bra, gratis tågresa till uppsala sen chilla där med massa folk. riktigt kul vare faktiskt. sen kommer man till sala och kvällen blir förstås en besvikelse. som vanligt, för höga förväntningar kanske, jag vet inte..

jag hann inte uppdatera igår eftersom jag var borta i princip hela dagen, och idag har jag inte heller varit hemma så det har varit lite dåligt med inlägg nu ett tag. ska inte upprepas!

idag har jag varit hos amanda och hjälpt henne att färga håret. :) trevligt vare även fast man har skapligt ont i ryggen nu så var det värt de!

nu är jag sjukt trött, ska nog sova snart. sen ska familjen ta en tur till västerås imorn. får se om jag pallar följa med, skulle vara skönt att få sova riktigt länge =)

see yaa

image31

såhär såg man väl ut hela dagen


RSS 2.0