amanda andersson

image30

haha :D fan va snygga vi var för typ 2 (?) år sen mandy ;) lite skillnad idag kanske.
på torsdag ska vi färga ditt snygga hår, hoppas det blir bra hahah kan inte lova nåt duvet men rätt duktig har jag varit alla andra gånger vi har fixat så det ska nog gå fint :)

jag saknar dig med vetu, eller det hoppas jag iallafall att du vet. vi har sagt så många gånger att vi ska ta igen det här året som vi har missat men det har aldrig blivit nåt. nån tur till västerås för shopping och lite solning nån gång ibland bara, men det räcker ju inte.. svårt när vi inte har samma scheman och grejer längre men nån helg ska vi väl iallafall kunna hitta på nåt? i love you, for ever

tjenarey!

läget? med mig äre okey, fortfarande en del ont i halsen och sådär men känner att det börjar gå över så jag är glad :) just nu har jag engelska, eller projektarbete för våran engelska lärare är så snäll att hon ger bort några engelska lektioner för vi har det så stressigt med projektet just nu. känns som man har hur mkt kvar som helst att göra medans tiden snart är ute. usch stressad!
 
lite mulet ute idag tyvärr, men ändå så är det skapligt varmt och skönt i luften. hoppas det blir lika varmt imorn, annars kommer jag frys ihjäl i uppsala eftersom att jag bestämt att jag ska ha tunna nylonstrumpbyxor och kjol på mig =) höhö. Men sjukt va kul vi ska ha tjejer :D och på kvällen så blir det grillning hemma hos mallan, lite för mysigt känner jag :) hih. undrar om det är någon fest i stan senare på kvällen, det brukar ju inte vara så kul att springa runt på stan iallafall eftersom att det mest är vuxna med småbarn som är ute.. och det är väl sådär va.

iallafalllll, nu måste jag jobba hahah jag säger att jag är jätte stressad och har lite tid på mig men ändå så sitter jag och skriver i bloggen. skärpning!

hörs snyggingar, puss


3:e inlägget för dagen :)

tja igen!

nu har jag vilat hela dagen och jag känner mig faktiskt lite piggare, även fast halsen fortfarande gör lika ont.
men jag har iallafall bestämt mig för att jag ska till skolan imorn, det är ju nationella i engelska och allt så jag är nästan tvungen anyway.

nu ska jag göra iordning en kopp te (4e koppen idag typ..) och vänta på att klockan ska bli 21.00 då cashmere mafia börjar, looove it! efter det ska jag sova. så vi hörs imorn allihopa, ha en bra kväll och godnatt (K)

100 % sommar klänning

image29

åh, jag tror jag måste ha den!

home from school

heyyy'!

idag är jag hemma från skolan, har fortfarande sjukt ont i halsen så tänkte att det nog är bäst att stanna hemma och vila så att det inte blir värre till valborg. för jag ska ut på valborg, även om jag har 40 graders feber. (eller kanske inte..)

om jag inte har helt fel så har min klass nu projektarbete eller typ engelska.. kan inte mitt schema än :) känner att jag borde vara med min grupp och hjälpa till nu, så lite tid kvar men massor kvar att göra. börjar bli jävligt stressad.. men jag orkar nog inte göra nåt hemma ändå.


sitter just nu och kollar på thevoice. britney spears - break the ice just nu, skum video or what..? ska ta och kolla om det går nån bra film på canal+ kanalerna eller nåt. börjar bli lite smått uttråkad. annars får jag ta en dusch eller nåt.


vi hörs senare!


söndag; halsont

hejhej :)

idag vaknade jag och hade sjukt ont i halsen, och ju längre dagen har gått desto värre har det blivit.. skulle ju vara fint att bli sjuk till valborg. då skjuter jag mig själv, typ roligaste dagen på året vafan :/ nej, ska dricka te och äta massa frukt så att jag klarar mig från världens förkylning.

annars så mår jag bra! lördags kvällen var helt okey till en början. jätte mysigt att käka tårta med tjejerna innan allt folk kom :) sen ju närmare klockan blev 12 så försvann nästan alla, vart kan man undra.. så jag och några till lämnade festen och gick till kebaben, (haha vart annars?) sen kom resten efter och där satt vi allihopa.
tradition med sala kebab efter fest? förresten så fick jag världens skavsår, gör fortfarande skitont. haha aja

idag vaknade jag relativt tidigt med tanke på när jag gick och la mig. jag och mamma skulle ju åka till västerås och shoppa lite :) så där gick jag med mina skavsår och onda hals, var väl inte sådär jätte shoppingsugen kanske men nåt hittar man ju alltid!

skulle egentligen vart och tränat nu med mor min, men jag fick inte följa med sa hon. tydligen hade jag blivit ännu mer sjuk då, och jag antar att hon har rätt. som vanligt

så istället ska jag nu ligga i soffan och pimpla te och äta isglass, väldigt skönt för halsen.



här kommer en bild på hur jag såg ut på festen igår, (tagen alldeles innan jag åkte hemifrån) och sen en bild på vad jag shoppade i västerås idag!

Hörs guys, tjiao!

image27

image28

lördag + allergi

tjena! läget? med mig är det bara bra :)

vaknade tidigt idag. går fan inte att sova länge i det här huset.. alla springer runt och ropar, det ringer hela tiden i telefonen + på dörren och marcus springer runt med bollen i korridoren.. ska fan ta och köpa öronproppar eller nåt, fast de skulle säkert ändå inte funka.

jag har iallafall hunnit baka scones som jag och mamma åt till frukost :) mumsigt. sen har jag börjat städa lite också. alldeles för tråkigt, men välbehövligt.. ska fortsätta med det snart, sen ska jag också duscha. men först måste jag ta min allergi medicin, känner att det börjar behövas nu. nyser hela tiden och ögon och näsa kliar 24/7, men det är inte så illa än iallafall. värst brukar det vara runt midsommar, då vill man bara dö :) nejdå. tur att medicinen funkar!

såhär ser dagen ut;
- städa klart
- duscha
(- egentligen borde jag plugga lite. men tveksamt om jag varken har tid eller lust..)
- äta grillade fläskkotletter, klyftpotatis och tsatziki (längtar redan:)
- fixa mig till kvällen, köpa blommor, och sen party!

tengo que ir ahora hasta luego! (måste gå nu, hörs senare!)

image26

fräscha låtar ;)

glömde helt bort att lyssna på alla låtar som jag laddade hem igår. kom massa grejer ivägen. men här är iallafall några bra låtar som jag hittade!


chris brown - forever

chris brown - i wanna be (underbar låt)

jordin sparks ft. chris brown - no air
ne-yo - go on, girl
(tröttnar aldrig!)
ne-yo - closer
adam tensta - i'm sayin
adam tensta - before u know it
ray j ft. yung berg - sexy can i
usher ft. young jeezy - love in this club
(samma här, tröttnar bara inte:)


HELG hjärta

äntligen helg igen! såååååå skönt :) har bestämt mig för att sova riktigt jävla länge imorn. känns som micaela förtjänar det efter den här veckan faktiskt.

och det är fortfarande underbart väder, hoppas att det håller i sig hela helgen så att man kan vara ute och ha det mysigt :)

just nu sitter jag och väntar på att brursan och pappa ska komma hem från fotbollsträningen, för då ska vi käka. hur hungrig som helst verkligen, och sen när man vet att vi ska äta thai blir man ju ännu hungrigare ;) för gott det ska bli!

nu är det iallafall bestämt vad vi ska göra imorn kväll. en tjej kompis har fyllt 18 år så hon ska ha fest. men innan så ska vi träffas massa tjejer och fira henne och käka tårta :) riktigt mysigt tror jag att det blir!

ikväll däremot blir det nog bara lungt. ligga hemma i soffan och chill kolla på tv. låter som en bra idé, även fast veckan inte har varit så jobbig med prov och grejer så är jag sjukt trött..

Ha en bra kväll + helg! ciao

image25

(ser att jag har lite att göra i helgen, tänker på hur stökigt det är på mitt rum..)





it will all get better in time

torsdag nurå! och bara en timme kvar i skolan. nice :)
fredag imorn. simning i skolan... (skjut mig?) för världelöst. det drygaste är ju att man måste simma minst 40 längder på rygg för att få G.. aja ska ej klaga nu, för efter det så äre ju faktiskt helg. hoppas att kanon vädret håller i sig i helgen bara. och tills nästa vecka, värdelöst om det skulle regna på valborg ju.

idag då, vad händer idag? nej, troligen ingenting. plugga lite spanska måste jag iallafall göra. och sen är det ju självklart OC också =) sen ikväll är det dirty, sexy, money men det verkar bara helt sjukt rörigt så vet inte om jag orkar följa det :P har ju en hel del andra serier att följa så klarar mig nog utan den!

när jag kommer hem ska jag också ladda ner massa musik, kanske lägger upp lite tips sen om jag orkar!

nu måste jag fortsätta jobba. eller nåt

the OC

hejjjjjjje!

soft dag i skolan idag fan. nästan bara projektarbete som i princip betyder att man kan sätta sig ute i solen och chilla.

sitter iallafall och kollar på OC nu (som vanligt, jag vet).  ska snart käka, sen ska jag kolla på grey's anatomy senare. eller jag tror det iallafall, vet inte om jag ska börja kolla på topmodel istället. känns som att grey's har börjat bli lite långtråkigt nu faktiskt, tyvärr.. aja vi får se vad jag känner för. :)

mer än halva veckan gjord nu, underbart! sen blir det fest till helgen, ska bli kul att träffa lite folk igen :)


ska kolla klart på Oc nu. hörs senare! ciao


image24

i brist på nya bilder så lägger ja upp en gammal från valla-tiden. saknar valla ibland. saknar mina tjejer otroligt mycket.. dags att träffas snart? :)


vinn snygga skor!

V I N N snygga skor från www.jifashion4u.se på jessi.se :)


ugly betty

tjenare

datorn har krånglat hela dagen så har inte kunnat skriva nånting på ett tag. vet inte vad det är för fel, men sjukt irriterande är det iallafall..

aja, nu är iallafall matteprovet gjort. kunde väl ha gått bättre men, borde klara g iallafall!

har precis duschat så nu ligger jag i soffan och väntar på att ugly betty ska börja, säsongspremiär :D och sen desperate housewives senare. kanon kväll!

image21

sala festivalen 07, wiiiiie girls <3


tisdag; projektarbete....

god morgon!

nu är man i skolan igen. började 9.45 så det är väl ett tag kvar på lektionen. sen har jag lunch, idrott,matteprov.. härlig eftermiddag?

efter skolan ska iallafall jag och daniéla till parken och chilla. typ köpa glass, godis och bara njuta av solen :)

men först matteprov.. wish me luck?

image20

salaaaa  =))

cashmere mafia

har precis kollat klart på anna pihl. men det är bara att ladda om, för nu är det cashmere mafia. as bra program tycker jag :)

va en lång dag i skolan så är sjukt trött nu. blir nog till att läsa igenom matten en gång till efter programmet, sen ska jag sova! sovmorgon imorn iallafall, inte så länge kanske men endå. skönt

nej nu börjar det! vi hörs imorn =) pussshej


måndag; ny vecka, nya tag

jahappp då vare ny vecka igen! sitter i skolan och har projektarbete. sitter och letar efter fakta om filmcensuren i Kina.. inte allt för roligt faktiskt. hittar inget intressant heller så då drar man in på bloggen ett tag istället:)

solen skiner iallafall ute, synd att man inte har tid att ligga på gräset i parken och käka glass. hade ju varit helt underbart nu.. usch, vill verkligen inte sitta här inne, vill ut i solen nuuuu!

& när man kommer hem så måste man plugga matte.. provet är ju imorn och jag känner att jag nog måste plugga hela dagen om jag ska få godkänt asså. får väl sätta mig i solen och plugga sen :)

nej nu måste jag fortsätta arbeta. annars blir mina projektkompisar ej glada på mig :)
uppdaterar lite senare! hejjjj (K)

sunday night; pretty woman

hejhej!

sitter i soffan och kollar på pretty woman just nu. har faktiskt inte sett den, men den verkar riktigt bra. orkar nog tyvärr inte se hela men.

tränade som sagt ikväll, så nu är man helt slut i kroppen. räknar med skaplig träningsvärk imorn!

image19

längtar man lite eller? 14/8

söndag nurå

jaha då var helgen typ slut igen. orkar inte skolan imorn, måndagar är alldeles för sega.. 8.15-15.30, skön dag?

igår chillade jag som sagt med dannis. :) vi kollade lite på tv, bakade en kladdkaka som det stog skulle ha tagit 20 minuter att göra men som tog en timme för oss, och som vi inte ens orkade äta så mycket av. men den va god iallafall ;) ska nog ta en bit snart och gå ut och sätta mig i underbara solen!

idag har jag suttit ute i solen heeeela dagen. satt och pluggade matte och sådär. hur tråkigt som helst, tur att solen va framme iallafall då blir man ju lite gladare.

ska träna lite senare och sen försöka skynda mig hem och kolla på one tree hill! måste hinna se. :)

see ya guys

pluggning&grillning

kul att man måste plugga på en lördag, väldigt kul va.. stort jävla matte prov på tisdag som jag inte fattar nånting av så är väl så illa tvungen att plugga över helgen.

just nu står pappa ute i solen och grillar, det betyder att sommaren är påväg! så sjukt underbart det känns :) helt otroligt vad fort tiden går, tycker att det nyss var februari och iskallt ute:S men det är ju bara för bra, har nog aldrig längtat så mycket efter sol&värme som jag gör nu.

men lördags kväll nudå. dannis kommer hit vid 8, vet fortfarande inte vad vi ska hitta på. men om det inte händer nåt i stan så blir det väl godis&fifa eller nåt :) hihi


ha en bra kväll, heeerrrå =)


image16


lördag; stan

hallåååå!

så skönt med lördag! har vart ner på stan en sväng med mor min. blev lite smink, ett par skor och träningsskor som fick följa med hem:) vi käkade på johanssons café också, där jag träffade Linn som jobbade idag stackarn, hih.

vet inte riktigt vad som händer ikväll. kanske bara blir chill kväll med danny, vi får se!

hörs senare. ciao

image15

sommmmmmmaaaaar!! miss you mandy, miss 9c

bättre sent än aldrig?

image14

haha herregud tjejer :P bilden är då från i lördags, fick den inte förens nu eftersom sara var så seg att lägga in bilderna på datan ;)

igår; hif 2 - 1heif

image13

(lite suddig bild kanske, men spelarna vägrade ju stå stilla:)

skön match iallafall, även fast man hade panik de sista minuterna. Poppen kvällens hjälte!
2-1 till bajen, perfect

HELG igen, och det känns underbart. ska nog bara ta det lugnt i helgen, ner på stan imorn en sväng med mamma och så. får se vad som händer :)

nu ska jag kolla klart på oc, sen ska jag käka tacos. mums! see ya

torsdag; skulan

tjenna!
sitter i skolan och har projekt arbete just nu. eller ja, sitter med massa tjejer och kollar roliga klipp på youtube. lite roligare än att jobba.

slutar om en kvart, då ska jag skynda mig hem och duscha. sen bär det av mot söder!


och nu är PL bokat också, det känns skönt eftersom att nu är man säker på att man ska dit. 66 dagar kvar nurååå :D

haha linn sitter och lyssnar på sean paul nu.. måste sätta på nån låt och överrösta henne ;)
vi hörs imorn! Pusshej

top model

nu sitter jag och kollar på top model, riktigt bra :)

imorn ska jag till stockholm och kolla på hammarby - helsingborg, ska blir sjukt kul!
men först så har vi nationellt prov i engelska så lär väl klara av det först, mindre kul känner jag.

men jag kommer iallafall inte att hinna skriva nånting imorn eftersom att jag kommer vara borta hela dagen.
ha det bra! hey


onsdag;

så var det onsdag igen, helt sjukt vad fort veckorna går. men det är ju as bra, betyder att det snart är sommar!1
och på tal om sommar, så ikväll ska jag boka biljett till PL :D fööööör roligt det ska bli! typ 67 dagar kvar nu, nedräkningen har börjat!

har just kollat klart på OC, vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu faktiskt. är så van med att komma hem från skolan, plugga, kolla OC och sen plugga igen. men den här veckan har vi ingenting att plugga på, helt underbart!, så nu vet jag inte vad jag ska göra istället. blir väl troligen att ligga i soffan och kolla på tv. såg att Grey's Anatomy utgår pga hockey finalen, det var ju inte så roligt. men då blir det väl till att kolla på top model istället, det är ju nästan lika bra så spelar faktiskt inte så stor roll ändå =)

nu ska jag äta middag!  puss hej


image12


lets get drunk and freaky fly!

image11

(jätte vacker bakgrund, jag vet)



har precis vart på stan med linn, jätte mysigt hade vi :) och solen tittade ju faktiskt fram ett litet tag!
nu ligger jag i soffan och väntar på att OC ska börja <3 massa bra på tv ikväll, så blir nog kvar i soffan resten av dagen :)

tuesday morning;

sitter i skolan och chillar lite med danny just nu. borde läsa en as tråkig bok om Kina (till projektet) , men ah inte lätt när det står en dator mitt framför en va :) har typ lunch om 20 min, sen idrott. då blire lite aerobics, helt okey asså!

för övrigt så äre säsongsstart av Desperate Housewifes ikväll :D och dubbel-avsnitt dessutom, kan det bli bättre? tror fan inte de :) längtar redan.
klockan 20.00-22.00 på kanal5, don't miss it ladies!

efter skolan ska jag kanske ner på stan och käka en underbart god kalkon och vitlöks baughette med linn, mysigt :)


image8




and shawty i got a thing for youuuuuuuuu (8)

hammarby - aik

ja va ska man säga.. vi hade ju övertaget, sen straff i 3e övertidsminuten. ONÖDIGT med stora jävla bokstäver.
visst, de är en poäng men känns så jävla surt när vi va så nära att vinna....
aja, moving on, helsingborg hemma på torsdag får ta dom istället!


nu orkar jag inge mer, ska lägga mig i sängen och deppa ett tag :)
see ya, don't wanna be ya!


tips på sommarkläder från H&M;

åh vad jag längtar till sommaren! kollade just igenom H&M:s vår/sommar kollektion och hittade lite kläder som jag nog ska ta och beställa hem:) här är lite av de;

image6



ligger i soffan och kollar på 2 and a half men just nu. laddar inför derbyt som börjar om en timme typ.
kom igen nu bajen, nu ska vi visa dom!!!1

måndag;

slutade för ungefär en halvtimme sen, sen var det bara att cykla hem i spöregnet och åskan. härligt vårväder?

nu ska jag kolla på älskade OC, hörs later


godnatt!

nu är klockan över 22 och jag är väldigt trött, så det blir nog sängen snart.
blev varken nå träning eller sola ikväll, men jag och mamma tog iallafall en lång promenad vilket var väldigt skönt.

och nu är helgen slut igen, känns tungt. men har ändå en ganska soft vecka framför mig, inga prov och knappt nå läxor så ska väl inte klaga allt för mycket.:) började ju med projekt arbete förra veckan så har inte så många lektioner egentligen.



image5


nu ska jag krypa ner! godnatt.

Söndag -

lördags kvällen blev riktigt rolig, vi var 6 tjejer som va hemma hos sara och myste lite.
jag hade iallafall jätte kul, vi borde verkligen gör om de!

kommer nog lite bilder senare :)

Idag ska jag iallafall träna. Kanske sola med dannis också om jag hinner.


ikväll;

image3

Sämsta grafiken, jag vet. Men såhär ser jag iallafall ut ikväll! (ursäkta röran i bakgrunden)

Lördag - godmorgon och välkommen till min nya blogg!

Jag vaknade för en stund sedan och kunde inte somna om. Så jag tog fram min laptop och bestämde mig för att starta en blogg. För att vara riktigt ärlig så har jag faktiskt varit rätt kritisk till att blogga. Jag menar, varför ska jag sitta och skriva allt om mitt liv och min vardag så att alla andra kan läsa om det? Men sedan började jag själv att läsa några bloggar, och ändrade då inställning. Det är ju ett bra sätt att uttrycka sina åsikter, träffa nytt folk osv. Så jag tänkte göra ett försök att ha en egen blogg. Hoppas att ni ska tycka om den :)

Så, där har ni mitt första inlägg.
Ska försöka uppdatera lite senare, när jag har klivit upp ur sängen dvs:)
pussss

RSS 2.0