ooops!

haha, underbart att jag inte har skrivit i bloggen på flera flera veckor.. men jag har inte ens startat datan så väldigt många gånger dom senaste veckorna. tror det beror på det fina vädret och att jag hellre gör andra saker på sommarlovet än att sitta vid datan 24/7. så, i'm so sorry men nu ska jag försöka skärpa mig!

har ändå inte hänt så mycke på senaste tiden så det spelar väl ingen roll egentligen.

sitter på min gamla dator just nu och hittar massa roliga, gamla bilder. på 9c och från vallatiden, och saknar de som fan när jag kollar på dom.. saknar alla er tjejer så mycke, tänk va kul vi hade det på lektionerna när vi satt alla i ett rum och snackade bort lektionerna. :) träffade nåra av er i tisdags (?) iallafall, och det var hur kul som helst! synd att inte alla kunde vara med bara. men det får vi ta en annan dag!

aja, jag gör ingenting for the moment. får se om jag ska till eric sen, skulle tro att det blir så. imorn blir det antingen söderstadion eller västerås, beror på vädret. inte så kul att kolla fotboll när det spöregnar, då går jag hellre i affärer faktiskt. nu ska jag vara lite social med min familj, ha det bra och hörs snart. pusss

RSS 2.0