hammarbyyyyy

3-0, 3 fucking 0! så jääävla skönt

skulan;

tjaaaaa

jag sitter i skolan. bara 50% av våran projektgrupp e här så jag och pernilla chillar mest idag.. inte bra, inte bra
vi drar nog hem vid 14 istället för halv 16, ganska värt!

idag är det måndag, det brukar betyda träning. får se om det blir så iikväll, vore skönt.

måste plugga lite spanska också..

anyways, back to work. herråå

helgen

jag kände att det var dags för en chill helg, och det var precis vad det blev. jag har chillat heeela helgen, mesta av tiden tillsammans med min mandy :)

i fredags kollade vi idol och sen på Mirrors. jag färgade hennes hår också, och det blev så jävla bra! jag va lite för grym på det tror jag:) 

igår bastade vi, käkade tacos, lirade 500 och bakade kladdkaka! för chill.

sen vare söndag då. idag har jag vart med eric typ hela dagen. promenad först, sen kollade vi på Brudens bästa man. ganska bra film faktiskt :) sen har jag kollat på Gossip Girl (<3) och pluggat lite spanska. nästa sak på planeringen är att kolla på "I hennes skor", söndagsfilmen på 3an. har sett den förut men den är värd att se igen och eftersom att jag inte har nåt bättre för mig så passar det ju bra. sen äre sovdags och helgen är slut igen..

den här veckan ska projektet vara inlämnat, tror nog att vi alla har panik. så det blir massa plugg den här veckan, tyvärr. ett spanska prov ska jag också hinna med. puh

so long, ciao

måndag

idag har jag riktigt ont i huvet. drygt som fan. får sova tidigt så kanske de försvinner!

får se om det blir nå träning idag, annars så kanske jag ska ta och kolla på brorsans innebandy match. ändå inget bra på så..

slutade vid 14 idag så jag har suttit och pluggat matte sen dess. kan det verkligen inte. nästan så att man får panik faktiskt...

aja. hööööööörs

-

lördagskvällen började bra. förfest hos jakobsson med lite tjejer, sjukt kul hade vi :) kan hända att det kommer upp lite bilder ifrån förfesten senare! iallafal, sen skulle vi vidare mot gåvan för fest. det var väl inte lika kul, haha. satt mest och väntade på bussen hem, men som tur var fanns det skönt folk där som kunde liva upp stämningen lite!

kom till sala vid halv 2 och då finns ju inget annat än sala kebab, så vi drog dit hela gänget och chillade ett tag sen vare hemgång.


idag ska jag plugga matte. prov på onsdag och jag fattar verkligen ingenting. så måste börja plugga i tid nu om jag ska klara det. sen äre ju gossip girl klockan 19 :D

ska se om ja kan fixa nå bilder från igår. såfall kommer de upp senare! hejdååå

chill fredag

helg igen, nice

fredag alltså. skön dag i skolan faktiskt, sen ner på stan med mamma och fixade lite.
jag åkte en sväng till lärkan och solade också, känner mig så blek på hösten. usch

nu sitter jag iallafall i soffan med nya datan (den andra tappade jag ju i golvet..) och har precis kollat klart på idol.
eller a, väntar på att utröstningen ska börja. sen ska jag fan sova, förkyld och ont i huvet idag så ska försöka sova bort det inatt.

imorn blir det antingen party i heby eller Sverige-Portugal på råsunda :) skulle gärna hinna med båda men det är tyvärr omöjligt.. men helt seriöst, vem vill inte se christiano live?;)

tare lungt mates, tja

heeeeeeeej

är i skolan. projekt. det suger.

snart helg!


HÅKAN

Håkan Hellström i Sundsvall v45? HOPPAS HOPPAS HOPPAS!


torsdag då

hellooow

idag har jag vart i skolan och sen nere på stan med dannis. satt på wayne's jätte länge och pratade och fikade. ätte mysigt faktiskt :)

nu ska jag snart åka och kolla på idol hos E.

hinner inte skriva mer idag. så hejjjhej

hej hej

sitter i skolan och jobbar med projektet. segt som fan sista lektionerna så här.. men slutar snart iallafall, då ska jag och amanda ut i regnet och gå ner på stan och fika. mysigt :)

när jag kommer hem senare måste jag antagligen skriva klart mitt arbete om judendomen som ska vara inlämnat imorn. helst skulle jag vilja sova ett tag men..

sen ikväll är det idol igeeen, wei älskar att de är varje dag så man har nåt att göra på kvällen. tror att grey's börjar ikväll också? det är på tiden!

nu ska jag skriva logg bok, heeyyy

RSS 2.0