torsdag

hey hej

var till doktorn imorse och det gick bra. fick nya mediciner så nu hoppas jag att det hjälper bättre!

har inte gjort nånting annat idag, riktigt segt. kollade på jackass 2 som gick på canal+, kan man bli mer störda? jag fattar verkligen inte! skulle aldrig få för mig att göra nåt av de dom gör i filmen, HELT sjukt.
har också laddat ner step up2 så ska ta och kolla på den om ett tag tänkte jag :)

blir två tripper till stockholm nu den närmaste tiden :) på söndag åker jag pappa och mackan och kollar på hammarby - örebro på söderstadion. sjuuuukt kul. och sen på måndag åker jag tillbaks till stockholm med amanda och shoppar lite:)

nej nu ska jag chilla lite till, pussssss

sol = glad micaela

idag vaknade jag till strålande sol och klarblå himmel, underbart!
först cyklade jag och brur ner till verona och käkade lunch en snabbis, sen cyklade han vidare till en kompis och jag cyklade hem igen. satte mig i solen och chillade med musik och så, sen smsa amanda och vi bestämde att vi skulle ta en promenad upp till månsan och köpa glass. välli mysigt i det fina vädret :)
när vi kom tillbaka blev de en omgång 500, jag förlora som vanligt. hih

nu sitter jag bara hemma i soffan och tar det lugnt. ska kolla på film med eric sen, och såklart ska jag se SATC 23 men efter det blir det sovning. ska ju upp halv 8 imorn och iväg till doktorn, hata..

bloggar imorn när jag kommit hem från sjukhuset, hejjhej


sola & bada

hallllååå'

idag har jag chillat med dannis. vi solade lite här hemma och sen gick vi över till larsson och badade i hans pool, liiite för chill! :D skpligt avundsjuk över den alltså, skulle inte va helt fel att ha en egen i trädgården..

sen blev det molnigt (som vanligt) så vi gick in. eller jag gick in, dannis cyklade hem. hon skulle äta och fixa iordning sig sen kommer hon tillbaka och vi ska över till larsson igen för lite chillfest. kan nog bli trevligt faktiskt. dags att det händer nåt nu tycker jag!

har även hört att det är två fester på fredag som man inte vill missa, hur löser vi detta? :)

ajaa, nu ska jag käka sen iväg så see ya later

måndaag;

hejsan

vaknade av att mobilen ringde imorse 06.21. eric va hemma i sala igen, äntligen :) så han kom över i typ 20 min innan han åkte vidare till jobbet. jag somnade om och sov några timmar till, han va en aning avundsjuk över de hihi!

gick upp vid halv 12 idag, ska försöka gå upp tidigare och tidigare för vaje dag men det är inte så lätt. jag sover ju verkligen bort hela sommarlovet och det suger ju. imorn blire 11, japp.
iallafall så åkte jag iväg till lärkan och solade en snabbis, eftersom att det är omöjligt att få lite färg naturligt i det här landet när det bara är molnigt heeela dagarna. men jag klagar inte så jävla mycket ändå, vet ju att jag kommer få sol och värme så det räcker och blir över sen på kreta :D inte så jätte långt kvar nu, lite mer än en månad skulle jag tro.

när jag kom hem duschade jag och fixade iordning mig lite. sen bakade jag en banan sockerkaka bara för att jag är så snäll mot min mor :) nej, men vi hade inge fikabröd hemma och farmor&farfar + farbror med fru kommer över på fika senare så jag ställde upp och bakade. kommer bli riktigt jävla god, jag svär! frågan är om jag ens kommer att få smaka den? haha, ska umgås med eric idag så får se om det är något kvar när jag kommer hem. hoppas jag verkligen

vad mer.. jo var ju i kärrbäck igår med släkten och chillade lite. jag körde såklart dit och hem, gick riktigt bra faktiskt.
vi spelade kubb och jag var med i det vinnande laget i båda matcherna, säger väl allt eller hur?;)
sen när vi skulle spela crocket gick det sämre, haha tänker inte gå in på det nå mer!

jag har verkligen inga planer för den här veckan, känns tråkigt. hoppas att det dyker upp nåt kul

nu ska jag kila, heeeeeeerrå

lördag

well, guess what? jag blev hemma ikväll igen. fett tråkigt, men kollar på nån film med familjen.
går på 4an och heter typ Tuck everlasting eller nåt. rätt okey iallafall

sååå, efter den ska jag nog sova. eller lyssna lite på musik först, sen sova. fett trött idag

hörs imorn_ pusss!


kul, jättekul

att svenska sommarn ska vara så förjävlig, fan att man inte kan få sitta ute i solen en hel dag! är ju bara sol fram tills 14 sen kommer största molnen och skurar i ett. värdelöst!
så jag och amanda planerade igår att åka och sola i solarie idag. vi cyklade iväg och såklart började det regna precis då, och motvinden ska vi inte tala om. när vi kommer fram möts vi av ännu en överraskning, det är stängt. vad annars?
och då ska ni veta att jag bor på andra sidan stan, så värst glad blev jag ju förstås inte. och regnet bara fortsatte falla men det vara bara att bita ihop och cykla hem igen. fan så sur jag va

men de börjar gå över nu som tur är, hih

kvällens planer är ännu ganska oklara. alt 1 är förfest hos dannis och sedan dra vidare någonstans, i värsta fall så händer ingenting och då blire ut till sommarstugan i östa. inte så tokigt det heller men vill hellre träffa folk ikväll känner jag, speciellt dannis som jag knappt har träffat på fleera veckor :/

vi görs guys, ciao


mamma mia, what happens in vegas

heeeeeeeeeeey där

dagen spenderades med mandy! vi började med en fika, eller snarare en glass på stan. kikade runt lite och jag köpte faktiskt en snygg adidas tröja på intersport. wie :) sen köpte vi lite tidningar och åkte hem till mig och chillade. lira lite kort gjorde vi också, mandy vann..

sen kom morbror med fru hit på middag. och de passade på att gratulera mig i efterskott, fick presentkort på smycka av dom :) sen smet jag därifrån och åkte på bio med amanda. mamma mia! faktiskt riiiktigt bra film, inte alls vad jag hade förväntat mig. så det va kul :)
efter bion så borde vi kanske ha vart trötta på film, men nej då. vi åkte hem hit och kollade på What happens in vegas. sjuuukt bra film, älska Ashton Kutcher!!

och nu sitter vi bara i min säng och stirrar in i väggen. eller datorn. mandy i väggen. japp

SÅ, nu säger vi god natt. god natt


torsdag, tråkig torsdag

jag har ont i halsen och hostar all the time. har haft såhär länge nu och de vill inte ge sig, börjar bli riktigt trött på det! iallafall, så tror mamma och pappa att de handlar om mina allergier och tror att jag måste till doktorn för att undersökas och få starkare mediciner. så idag bokade mamma tid och på torsdag ska jag till doktorn med mormor, hihi (vågar inte gå själv?). hatar doktorn. och dom kommer ju helt klart ta massa blodprover. me don't like, not at all.. menmen, blir det bättre så är jag på. orkar inte med det här längre! får ju ont i bröstet av all hosta och det gör ont i halsen bara jag pratar, sjukt ovärt.

så vad har micaela gjort idag?
jo passade på att sola lite nu när den äntligen är framme. så satt väl ute på baksidan mellan 12 och halv 16.
sen har jag väl inte gjort nåt speciellt egentligen. vi käkade pizza och satt ute på altan och mös lite hela familjen, sen nu sitter jag i soffan med brur och pappa och kollar på fotboll. norrköping - enköping svenska cupen. rätt ovärt, men verkar inte finnas något bättre att se. eller The ring går sen vid 22, har redan sett den men kan inte skada att se den en gång till när jag ändå inte har något att göra :)

tråkigt nu när både dannis och eric är borta.. saknar er vet ni!

helgens planer:
Fredag:
- sola (om vädret tillåter),
- är lite sugen på äppelpaj också så kanske skulle göra en sån om jag orkar. hihi.
- sedan kommer min morbror och hans fru och firar mig. bättre sent än aldrig eller hur är det man brukar säga? haha. så det blir lite middag och sånt där här hemma :)

Lördag:
-
vid fint väder åker nog familjen ut till sommarstugan i kärrbäck och sover där och har det lite mysigt. kanske blir ett och annat dopp i dalälven också!
- är vädret dåligt så blir det nog bio med amanda i västerås :) hoppas nääästan på dåligt väder, hah. får se hur det blir, men det skulle vara väldigt mysigt! frågan e ju vilken film isåfall och hur vi kommer hem? såg att sista bussen går 22.17 och det kan ju bli lite stressigt..

Söndag:
- släktträff (pappas sida) i tärnsjö! pappas bror som bor i Värnamo, småland och hans familj kommer upp till oss och hälsar på så då passar vi på att åka dit och träffa dom allihopa. eftersom att vi träffar dom ca 1 gång per år/ vart annat år så ska det bli riktigt kul! blir nog rätt mycket folk där:  farmor, farfar, våran familj, pappas bror, hans fru, min kusin, min kusins flickvän, pappas syster, hennes man, mina kusiner, och mina kusiners pojkvänner.
- eric kommer hem igeeeeeen :) klart jag måste träffa honom då. blir säkert en film eller två! längtar redan <3

så här långa inlägg brukar de inte bli, men kände att jag är skyldig er det. super dålig på att uppdatera jag vet, men orkar aldrig sätta på datorn nu för tiden. vet att jag har sagt det tidigare men, jag ska bättra mig!!1


W760i

hey

igår chillade jag och dannis hemma hos mig. vi käkade thai, chips och dip, godis m.m och kollade på två filmer. riktigt skönt att bara vara hemma faktiskt. sen åkte dannis hem med 01.10 bussen så jag lyssnade lite på musik och kollade runt på datan ett tag innan jag gick och la mig. vid halv 4 ringer eric och väcker mig och sen kom han och sov här :)
gick inte upp förrens halv 2 idag, så har inte vart uppe så länge än. vet inte riktigt vad som händer idag, blir kanske en skräckis hos eric bara. de skulle vara nice!

frågan är vad som händer i veckan alltså. dannis och tjejerna i norrby åker ju till danmark på träningsläger, och eric till gotland med sina kompisar. lämna mig ni bara :) nej då jag klarar mig, hoppas på bra väder så äre kirrat

ska försöka få med mig pappa till västerås någon dag och köpa ny mobil. har inte riktigt bestämt mig vilken jag ska ha än men de lutar mot en sony ericsson W760i. verkar dock inte som att den har kommit ut i affärerna i färgen röd än, så får nog vänta ett tag till tyvärr. så sjukt trött på min slitna nu, haha'



vecka 27

jobbat heeela veckan, upp 6 på morgonen och kom hem vi 16. tärt! men nu är de över, nu ska jag bara chilla resten av sommaren. lite för nice

det är iallafall anledningen till att jag inte skrivit på en vecka ungefär, var så sjukt trött på dagarna när jag kom hem så jag gick och la mig några timmar. haha inte van vid att gå upp 6 varje dag antar jag

igår kväll var jag & dannis iväg till västerås. förfest hos joel med lite folk, sen ut i stan på power meet. va riktigt trevligt och träffade hur mycket sköningar som helst, yes. idag är jag mindre taggad, åh gud. så det blir bara film och äta lite thai med danny d och bara chilla. S k ö n t

såå, nu ska jag snart ner och möta na på sakon thai take away, vi ska också hyra film och köpa fett me godis. låter inte så dumt va

HEJ


RSS 2.0