tisdag

hejhej! idag har jag jobbat mellan 8 och 14.30. sen var jag och amanda ner på stan där vi bland annat käkade varsin baughette på johanssons, mjau! :) älskar det här vädret och hoppas att det håller i sig, även fast jag är inomhus hela dagarna så blir man så mycket gladare när man kollar ut genom fönstret och solen skiner=)

nu är jag trött, alltså riktigt riktigt trött. men ska iallafall försöka plugga lite, uppkörningen och teorin närmar sig väldigt snabbt nu. nästan för snabbt.. men det ska nog gå vägen, det måste gå vägen! sen vid kvart över nio lär jag ju se u21 EM när emil johansson spelar för Sverige mot Serbien, det får man ju inte missa. efter det är det absolut läggdags.

och jag är bara såååå taggad till helgen! på lördag ska jag ha en liten middag/förfest för nåra tjejer eftersom jag fyllt för inte så länge sen. så vi ska käka och dricka lite, sen ut på hotellet och dansa hela natten =) craaazy att jag verkligen kan gå genom dörren och förbi vakten, utan att oroa mig för att åka fast. i love it!

men nu ska jag iallafall plugga in lite vägmärken och trafikregler, so long!




(bilden är från i fredags och har alltså ingenting med dagen/texten att göra)

sommarsommarsommar!

tjeena! sen jag skrev sist har jag hunnit få sommarlov, börjat jobba, fyllt 18 och lite till. underbart :) vädret har ju varit lite sisådär de senaste veckorna, typisk svensksommar, men nu ska det tydligen bli bättre. synd att man jobbar bara så man har ingen nytta av det...

jag fyllde iallafall 18 år på midsommarafton, och det firades på lite olika ställen. vi började hemma hos frida där vi förfestade och spelade lite spel, haha. sedan drog vi vidare till nicklas, där vi öste på rätt bra. och sen hamnade vi till sist hos sara där det var en hel del sköna människor :) helt okey midsommar och födelsedag ändå, nu väntar bara premiären på hotellet nästa helg! ses där ;)

igår var jag med min bästa, vi käkade pizza och kollade på film hemma hos mig. vi behövde en chillkväll efter allt festande dom senaste veckorna! ikväll ska vi hem några stycken till nicklas och umgås lite. sen väntar en hel arbetsvecka igen, tärt men värt. hahah

såå nu har jag tydligen sparkat igång min blogg igen. får se hur länge det håller den här gången :) ciaociao!




jag och mina bästa 19/6-09

RSS 2.0