tjenna!

what's up?

idag sov vi länge och gick sedan ner till verona och käkade lite.
när jag kom hem hann jag bara duscha sen ringde mormor och frågade om jag ville med henne och morfar till måns-ols och äta, och jag tänkte varför inte? även fast jag var hur mätt som helst efter pizzan. :)

sen kom pappa och marcus hem igen idag också, och självklart hade dom vunnit hela cupen!
lite synd att man inte va där och såg nån match, menmen grattis till sala ff p95 iallafall =)

nu ska jag bara chilla och kolla på EM finalen såklart. tippar på att spanien vinner, har dock lite svårt för att säga ett fast resultat. 2-0? 2-1? ska bli kul att se, två riktigt bra lag iallafall.
sen blire en tidig kväll eftersom att jag måste upp senast 06.00 imorn. döda mig

ciao_

någon gång e jag din jakt trofé som du övergav

ååååååååh sitter och lyssnar på håkan just nu. sitter och tänker på att jag kunde ha sett han live, IDAG. det gör mig ledsen. typ

du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
du kommer fortsätta, finns inte mycket mer att säga nu
ni två hör hemma i ett rum med inga andra
om jag var 10 år yngre
skulle jag inte behöva dig längre


för en lång lång tid, är den inte lite för bra?

iallafall, idag åkte jag och amanda till västerås 11.10. där shoppade vi hela dagen, chill :)
sen har jag bara kollat på tv och film hela kvällen. ska nog sova snart och vänta på att eric kommer in smygandes, men det blir nog inte än på några timmar skulle jag tro.

imorn blire nog bara chill hemma, ska ju upp och jobba på måndag. USCH, är van vid att sova till 12 om dagarna  men det äre slut med nu. iallafall den här veckan som kommer. men det ska jag väl klara? är ju värt pengarna man får i slutet av månaden så det där kirrar jag.

nu ska jag fortsätta att sjunga med håkan, så hörs vi imorn eller nåt. godnattttt everyone

bilder från 19e juni

eftersom att jag inte har något bättre för mig kan ni får se några sköna bilder från förra torsdagen, min födelsedag, när vi var lite folk hemma hos Josh! enjoy









niiiice!
bilderna är snodda av snygg jonna, jonnnaenglund.blogg.se :)

depressed, eller ah

wie

jag är sjuk, helt otroligt. skulle kunna dö av uttråkning just nu.. asså hur stor är chansen att bli sjuk lagom till nåt man har väntat på i över 2 månader? har inte vart sjuk på hur länge som helst, men klart de ska komma nu. perfekt
om ni inte har fattat de än, inge P&L för mig iår.....

såå, tisdag onsdag och torsdag har jag bara suttit i soffan och kollat på tv/film, sovit och sovit lite till medans alla mina vänner är i borlänge och har the time of their lives liksom. det här s u g e r.

nej, nu räcker de. får hitta på nåt annat kul för pengarna, en shoppingtur till stockholm snart piggar väl alltid upp! :) ska även köpa en ny mobil så ska åka och kolla i helgen om jag hittar nån, - om jag är pigg dvs. men det är jag nog, känner mig lite bättre idag iallafall.

jahapp, va har jag mer att säga.. far&bror åker på fotbollscup i Sandviken i helgen så är ensam hemma med mor min. blir väl tyst som fan antar jag, när inte mackan är hemma menar jag. hah:)

aja, nu ska jag kolla om de är nå bra på tv igen. såg nyss sällskapsresan för 100e gången. liiite för bra film, hahaha dör av den :D

herrååå!1

23e juni

hejhejhejhejhej!1

vaknade vid 11.20 idag av att dannis ringde mig. va heeelt borta då, haha. men de va iallafall massa strul med vårat tält som nåra västeråsare skulle ta med till PL idag och sätta upp åt oss så att vi skulle få en bra plats.. fan va krångligt allt blev, och jag orkar verkligen inte berätta allt, men nu blir det iallafall så att dannis och linn får åka upp imorn och fixa det där. jag och jojjo kommer efter på onsdag kväll, ska bli fett kul hihi :) frågan e bara om man pallar "sova" 4 nätter i tält? jag som hatar att tälta..

anyways, idag har jag vart ner på stan en sväng med mor & far. dom har ju båda semester nu, så passade på att umgås lite med dom eftersom att jag ska bort resten av veckan. åkte hem till amanda vid 14 och firade henne lite, hon fick present, jag fick fika. haha ;) men det va iallafall mysigt, satt ute på hennes inglasade altan och chillade medans det regnade utanför.

sen åkte jag hem vid 17, och käkade lite. nu ska jag snart cykla iväg till eric och kolla på film och sova.
mår sådär idag, ont i huvudet och mår illa. så det blir till att sova tidigt och sova bort de.

nej nu ska jag snart åka, så vi hörs imoooooorn

2 days to go


happy birthday!

oooooooch så fyller ju min snygging amanda andersson 17 år idag, grattiiiiis till dig :) nu äru lika gammal som mig igen. hih <3

söndag

tjennaaaaa

igår chillade jag hos eric hela kvällen+natten :)
vi vaknade vid 6 imorse av att det var helt ljust i rummet så eric va tvungen att hänga upp ett täcke för fönstret, haha. då gick det att sova nåra timmar till iallafall! gick upp vid halv 12 och kollade på tv ett tag, sen gick vi ut på en promenad.
gick feettt långt, från stan till månsan. där träffade vi richard och sanna och så köpte vi glass, sen gick vi vidare gröna gången till hagaberg. där chillade vi hos erics pappa ett tag innan vi gick vidare hem till eric igen. som tur va fick jag skjuts hem därifrån, haha hade inte pallat gå längre :D

sen har jag iallafall bara duschat och kollat på reprisen av GG, missade ju de i tisdags så.
ska snart käka lite. blir grillat, mums
sen kollar vi väl säkert på fotboll ikväll och chillar bara.

börjar ju tagga PL nu asså, åker upp onsdag kväll. fan så kul vi ska ha :D 3 dagar kvaaaaaaaaaaaaaaar

midsommar 08

tjenna!

det var verkligen hur kul som helst i västerås med alla sköningar som va där! synd bara att folk däcka innan 12.. hih
helt sjukt fint hus josh hade, och man kan ju inte säga att vi sov dåligt i hans hästens sängar?;) lite avundsjuk e man väl.
kort sammanfattning av kvällen/natten: tåg 15.10, buss till tidö/lindö, packa upp, börja dricka, fixade mat, grillade, badade i mälaren, sen in i jacuzzin, vattenpipan, tårta (min födelsedag you know), drack mer och mer, folk däckade och sen sov vi ändå rätt tidigt, gick upp vid 6-6.30 och städade, duschade m.m. sen hem igen till Sala med buss!

sen vare bara att sova nåra timmar när man kom hem. duschade och fixade mig lite, sen kom mormor&morfar och farmor&farfar och firade mig och käkade osv. sen vare bara att tagga om igen, iväg till frida på förfest och sen till faltin på fest! fett me folk där, men eftersom jag va så trött efter torsdagen så åkte jag hem rätt tidigt. skönt som fan att sova i sin egen säng!

så vare lördag. eric är påväg hem från leksand, så ska träffa han sen. vi ska chilla heeeela kvällen och natten, fyfan va skönt de ska bli. kolla kvällens EM kvartsfinal ska vi också göra, Holland-Ryssland, den matchen vi egentligen skulle ha spelat om vi inte åkt ur i gruppen pga av ryssland, täääääärt!!1 men så är det. fett me godis + en pizza så är lördags kvällen kirrad, nice :)

nu ska jag chilla ett tag- kollar just nu på Kodjos värld på thevoice, störd kille?

ciaoo

matchdag

okey sverige, ikväll gäller det! fan alltså, alla tror ju att det blir en säker seger till oss, men jag är mer tveksam.
som tur är behövs bara oavgjort. aja, ca 2 timmar kvar till kick off. hjälp

idag kom mandy över och fikade lite med mig :) trevligt med lite sällskap, särskilt hennes sällskap! saknat na en hel del de senaste månaderna. fick ett armband och ett par örhängen av hennes också, thanks darling! om ni undrar varför, så är det för att jag fyller år imorn! 19 juni is my day, förväntar mig massa grattis av er. hihi
men så är det ju så att jag inte kommer att vara hemma på min födelsedag, till en dels besvikelse.
måste erkänna att de känns lite konstigt att inte träffa sin familj på sin födelsedag, men vi har kommit överens om att fira mig på fredag istället då släkten kommer också. fyller ju bara 17 så spelar egentligen inte så stor roll faktiskt.

ska iallafall iväg till västerås imorn och vara i Josh's hus och festa med massa folk! ska bli sjukt kul, och dom har lovat mig en stor tårta. yey! alla sover över där också, så imorn blir det dåligt med uppdatering i bloggen. men det är ni väl vana vid, tyvärr..

nu ska jag snart kolla på Sex and the city maratonet som börjar 19.00 på 3an, sen blire match! TAGGA

tisdag

heeeeeey.

idag har jag också chillat, tråkigt faktiskt. kollade på The Bourne Ultimatum för ett litet tag sen, såg tvåan igår också riktigt bra filmer faktiskt!

ska iväg till norberg och äta middag hos erics mormor och morfar snart och sen hem och kolla på Gossip Girl!

so long


måndag

hej! allt bra? jag e trött, även fast jag sov till halv 1 idag..

iallafall, långtråkig måndag hittils. har verkligen inte gjort mer än att sitta vid datorn och kolla på tv. usch!
känns som att man slösar bort lovet, men va ska man göra då när det är så dåligt väder och man bor i sala?
finns verkligen ingenting att göra när det regnar här, fy! vart tog solen vägeeeen? nej usch va deprimerad jag låter, sorryyy! haha

är helt själv hemma, knäpp tyst här. förutom tvn då, ska kolla på what about brian snart. sen kommer eric över också, vi ska vila lite. även fast jag inte e så trött men. mysigt iallafall :)

hörs senare_


helgen!

tjennare :)

så var det söndag igen. brukar verkligen inte gilla söndagar eftersom att det är skola dagen efter, men nu är det ju sommarlov så problemet är ur världen!

Sammanfattning av helgen:
i fredags var jag bara hemma med min bror och Eric. vi käkade lite gott och kollade på fotboll och film. skönt att bara vara hemma en fredag faktiskt. annars hände väl inte så mycket den dagen.

i lördags, eller igår, så var jag på 40års fest i Ransta. japp, min morbror har fyllt 40 och det är klart man måste med och fira honom då. träffade massa släktingar jag inte visste fanns osv. men jag och mackan hängde mest vid tvn, kolla Sverige-Spanien. (synd där förresten, riktigt synd att jag hade sagt 2-1 utan att tippa på det. tärt).  men iallafall, så tröttnade jag väl rätt fort och åkte med mammas kusiner hem. mamma o pappa ville inte hem så tidigt så fick tigga skjuts :) kom hem iallafall, och chillade vid tvn. sen kom eric vid halv 12 och så sov vi :)

idag har jag vart med linn, vi har bakat och lirat kubb mot brursan och hans kompis. vi var ju grymma och vann båda gångerna, självklart! nu ska jag snart ner till city och käka pizza och skvallra lite med danny D och linn, ska bli nice :) även fast jag nyss åt middag hemma, hih en pizza går väl alltid ner (eller aa, en halv barnpizza då!).
efter de ska jag tydligen ut till Heby med eric och kolla fredriks nyrustade hus. kolla film ska vi också göra där, sen hem och sova. så ser min kväll ut, så ni vet!

nu ska jag fixa iordning mig lite, eller a byta om och så. sen dra iväg, see ya. PUSS

SOMMARLOV

kunde inte komma mer lämpligt, sjukt trött på allt som har med skolan att göra just nu. men nu är det över, för ca 10 veckor :) underbart.

samling i klassrummet 8.15, fika lite och fick "betygsdokumentet". sedan vidare till kyrkan, i spöregnet.. inge vidare kul eftersom att man hade bara ben och släpade på kassar och väskor samtidigt som man skulle hålla upp paraplyet och leda cykeln.. gick sådär, så jag dumpade cykeln på skolan. Iallafall, var väl inget att se direkt i kyrkan. kören sjöng nå låtar och sen fick vi gå i princip. Fick iallafall skjuts hem, tack för de anton! :)

nu ska jag snart iväg och festa me lite tjejer! ska bli riktigt kul. får se vart vi tar vägen, måste iallafall dra iväg nu.
vi hörs later

sista skoldagen

japp nu var den gjord också. eller aa, slutade väl för nåra timmar sen men.
började 9.45, då satt alla i en ring och man fick tipsa om böcker att läsa under sommaren om man ville.
efter det vare avslutningslunch, och sedan chill idrott. satt mest ute i gräset och väntade på att klockan skulle gå.
slutade väl vid 12.15 :) as skönt

nu sitter jag i soffan med thevoice på på tvn, sköna låtar. Usher - movin mountains at the moment, riktigt bra låt faktiskt.
ska ut på stan sedan och fika lite. sen kolla på 9ornas skolavslutning i kyrkan. :)

Sverige - Grekland ikväll också. har tippat 1-0 till Grekland, tyvärr. det är smart för kolla, om sverige skulle förlora så blir jag ändå glad eftersom att jag har vunnit pengar ;) men såklart, så ska jag heja som fan på Sverige! vart man ska kolla matchen är ännu oklart, kan bli hos jakobsson, kan bli hemma. vi får se!

ska ta nåt att käka nu.
håll tummarna sverigeeeeeeeeeeeeeeeee


underbar helg

hej!
helgen har vart super skön, sol och bad varje dag i månsan med sköna people. :)
idag skulle jag väl vart i skolan, men hoppade över de och chillade hemma istället.
vaknade klockan 12 av att eric ringde, trodde klockan va typ 7 då. hade sovit nån timme till om han inte hade ringt, hih.

iallafall, så nu ska jag kolla en av kvällens EM matcher, frankrike - rumänien. sen ska jag iväg och grilla med lite folk.  blir nog nice!

over and out_

nationaldagen jao

heyyy

6e juni redan. helt sick!
idag har jag varit i månsan hela dagen. har längtat liite för mkt till just de, att bara ligga där och steka me alla sköna människor :) äntligen sommar alltså. kan inte bli bättre!

igår varte först månsan me nico frida och dannis, träffa lite folk där. käka vindruvor, kladdkaka. huhu mysigt
sen drog vi vidare till parken där det va ännu mera folk, lira volleyboll och så vidare. king jag e! men sen kom myggorna/knotten och förstörde så ingen stog ut längre.. liite för synd, jävla odjur

ska iallafall iväg till jakobsson snart! chilla me dannis, elin och frida där. vene riktigt vad vi ska göra, men vi hittar väl alltid på nåt :) så ja lär dra nu, later


skolan

tjenare

sitter i skolan just nu. har en riktigt ovärd geografi lektion utan lärare och allt. verkar som att hälften av klassen har tagit sovmorgon också, fan tänkte jag inte på det för?

idrott snart iallafall, ingen aning om vad vi ska göra men vi är iallafall klara med orienteringen för iår (tack gode gud) så det slipper jag iallafall idag. wie

slutar väl lite före 14 idag, så då ska jag försöka hinna hem och sola innan solen går i moln som den gjorde igår, riktigt ovärt. underbara väder vi har alltså, och det ska fortsätta heeela veckan! upp emot 30 grader till helgen igen, jag dör av lycka :) blir väl månsan hela helgen isåfall, fett.

imorn tar iallafall min kusin studenten så ska ner på stan vid halv 18 och kolla på tåget runt torget. sen hem till honom i Ransta och käka m.m. ska väl bli rätt kul faktiskt. men det kommer bli sjukt varmt att stå där på torget med tanke på att det kommer vara hundratals människor där..

lär dra nu, see ya

måndag

tja

jobbig dag idag asså. hade visserligen sovmorgon till 9.20 men sen vart det drygt. dryga och långa lektioner hela dagen så nu är jag helt slut. ska nog sova ett tag i soffan, innan familjen kommer hem. sen äre omöjligt liksom

iallafall, kom hem från skolan och tänkte sola ett tag. men det är ju självklart att den går i moln då, javisst.. så då flyttade jag in igen. ska läsa igenom engelskan lite också så att jag kan det till imorn..

men dåså, vi hörs imorn guys. tjaaaaaaa

lördag+söndag

hejhej

igår var jag till uppsala med dannis! det blev inget stockholm, så vi tog tåget till Uppsala istället. men det gick lika bra det, massa shopping där med ju. faktiskt första gången jag åkte dit för att shoppa, positivt överraskad! iallafall, så hade vi nog shoppat upp alla pengar vid 13. hih as nice. så vart lite stuff som fick följa med mig hem.

sen hämtade eric oss där, tack för det älskling :) annars hade vi fått vänta i flera timmar på tåget i värmen..

när vi kom hem var det bara att käka, duscha och fixa sig inför kvällen. fest hos josh var det, riktigt trevligt! :) började spåra ur lite när folk började att klä av sig, haha men det var värt iallafall! sen drog jag hem till eric och sov vid 1.

idag då, vaknade vid 10. fick sms om att komma och "sola lite med grabbarma i månsan", så de gjorde jag. det var nice, förutom att man blev i kastad och att det typ va minusgrader i vattnet.. men men, det får man väl tåla!

sen stressssssa hem och duscha, byta om osv sen ner på stan och kolla studentbalen. gud va fina alla va! lite avundsjuk faktiskt, 2 år kvar tills vi går där. sjukt..

nu kollar jag bara på tv och äter godis. :) eric kommer väl om ett tag också! så, vi höres ciao

RSS 2.0