onsdag´´

den här veckan har hittills endast bestått av träning och pluggning. hade två prov den här veckan, en inlämning + tyska och spanska glosor. härligt! proven är iallafall gjorda nu, och de gick väl helt okey kändes det som. ¨håller tummarna för matten nu alltså

sen tränade jag i måndags och Linn fick med mig även idag. shit va ja kommer bli biff (!). hahah vilken syn

men imorn ska jag inte plugga nånting, jag ska umgås med amanda istället. mycket mycket trevligare :)




nej, nu ska jag kolla på sweden! vi hörs hejhej

torsdag nurå

heeeeeeeeeeeeeej

idag har jag vart i skolan 11 timmar. frivilligt? nej.
de som ska börja på ksk nästa år var där idag och kollade in alla program och så. självklart fick jag sena passet och var tvungen att stanna i skolan till 19. skönt

så nu e jag väl sådär sliten, ska lägga mig och kolla vänner en timme och sen sova. fan så skönt!

imorn äre fredag och jag har sovmorgon till halv 11. fan så skönt!

på lördag blire fest. fan så skönt!

så, herrrååååååå

heeelg

hejhej

vaknade vid 12 idag, fan så skönt att få sova ut! har bara klätt på mig och suttit vid datorn sen dess.

ska väl ta och fixa iordning mig lite och sen ner på stan och fixa en present till dannny d som äntligen fyller 17 år idag, haha ett halv år efter mig ;) tärt? aja, nu äre bara ett år kvar till 18 gumman :D grattis <33

ska till henne och fika sen efter stan. och sen efter det fort hem och sen iväg till mormor och morfar på middag vid halv 18. sen hinner jag bara äta där lite snabbt och sen tillbaks till stan igen. vi ska lite tjejer hem till Malin eftersom typ alla förutom jag fyller år i november/december så ska vi passa på att fira alla ikväll. + att Malin nyligen har flyttat så det blir lite inflyttningsfest också :P hehe.

många planer idag alltså, vet inte hur jag ska hinna med allt men jag borde väl börja göra iordning mig nu iallafall.

så vi hörs, later!

onsdag

tjenna

idag vare presentation av projektet. så skönt att det äääntligen är över, men samtidigt ska det bli jobbigt att alla vanliga lektioner börjar igen. men presentationen gick iallafall bra!

jaa va ska ja skriva.. just nu chillar jag bara, men ska väl snart åka iväg till Eric.




dags att börja planera helgen igen också. lät som att det blir massa tjejer hemma hos Malin på lördag iallafall, så det ska bli mysigt :) middag hos mormor ska jag också hinna med, haha.

seeeee ya

måndag

hej. jag är trött. hej då

tja

hejhejhej

idag är jag seg. som fan. blev fest hos rasmus igår med lite sköna personer! temat var Sport, lättklätt vilket var ganska uppskattat av killarna tror jag? ;) haha. jag och danny var iallafall cheerleaders, skitsnygga. sen hade vi också tennisspelare, boxare, brottare, simmare osv. med tanke på att alla såg förjävliga ut så bestämde vi att några bilder absolut inte skulle komma upp på varken blogg eller facebook, tyvärr. haha! men det blev en väldigt rolig kväll, kul att du fixade rasmus:)

idag har jag bara chillat hela dagen. ska vara med amanda senare tror jag och chilla vidare :) blir nog nån film och sådär skulle jag tro.

hörs, ciao

RSS 2.0